Περιβάλλον

Περιβάλλον

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Η Κώστας Παπαέλληνας φροντίζει να συμμορφώνεται με την περιβαλλοντική νομοθεσία και τους εθνικούς κανονισμούς και κύριο μέλημά μας είναι η μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος υπεύθυνα. Το 2020 με την συμβολή του προσωπικού αποφασίσαμε να εντάσσουμε όλες τις περιβαλλοντικές μας δράσεις σε μία κατηγορία που ονομάσαμε Create A new Planet (CAP). 

Ανακύκλωση

Ανακύκλωση

Κάνουμε προσπάθεια εξοικονόμησης φυσικών πόρων ανακυκλώνοντας χαρτοκιβώτια, χαρτί, μπαταρίες, μπαταρίες οχημάτων και μηχανημάτων. Διαθέτουμε κάδους ανακύκλωσης σε όλα τα σημεία της εταιρείας και σταδιακά καταργούμε τα πλαστικά μιας χρήσης. Μέσω εκστρατειών για την προστασία του περιβάλλοντος κάνουμε τους ανθρώπους μας συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μείωσης του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. 

Εταιρικός Στόλος Οχημάτων

Εταιρικός Στόλος Οχημάτων

Η Κώστας Παπαέλληνας αντικατέστησε όλο το στόλο οχημάτων της εταιρείας με νέα υβριδικής τεχνολογίας. Τα νέα οχήματα σέβονται το περιβάλλον με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και την αθόρυβη λειτουργία τους συμβάλλοντας στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και στο κίνημα προς μία κοινωνία με χαμηλά ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα (CO2). 

Πράσινη Ενέργεια

Πράσινη Ενέργεια

Τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί φροντίζουμε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Με τις γυάλινες επιφάνειες για εκμετάλλευση φυσικού φωτισμού και την εγκατάσταση φωτισμού LED για εξοικονόμηση της ενέργειας, συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και τις νέες γενιές. 

Οι συσκευασίες μας

Οι συσκευασίες μας

Φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να μεταφέρονται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ενώ στρεφόμαστε και στη συνεργασία με εταιρείες που παράγουν προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.