Περιβάλλον

Περιβάλλον

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Η εταιρεία μας φροντίζει να συμμορφώνεται με την περιβαλλοντική νομοθεσία και τους εθνικούς κανονισμούς και κύριο μέλημά μας είναι η μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος υπεύθυνα. Το 2020 με την συμβολή του προσωπικού αποφασίσαμε να εντάσσουμε όλες τις περιβαλλοντικές μας δράσεις σε μία κατηγορία που ονομάσαμε Create A (new) Planet.

Ανακύκλωση

Ανακύκλωση

Κάνουμε προσπάθεια εξοικονόμησης φυσικών πόρων ανακυκλώνοντας χαρτοκιβώτια, χαρτί, μπαταρίες, μπαταρίες οχημάτων και μηχανημάτων. Διαθέτουμε κάδους ανακύκλωσης σε όλα τα σημεία της εταιρείας και σταδιακά καταργούμε τα πλαστικά μιας χρήσης.

Εταιρικός Στόλος Οχημάτων

Εταιρικός Στόλος Οχημάτων

Το 2021 αντικαταστήσαμε όλο το στόλο οχημάτων της εταιρείας με νέα αυτοκίνητα υβριδικής τεχνολογίας. Τα νέα οχήματα σέβονται το περιβάλλον με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και την αθόρυβη λειτουργία τους συμβάλλοντας στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και στο κίνημα προς μία κοινωνία με χαμηλά ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα.

Πράσινη Ενέργεια

Πράσινη Ενέργεια

Φροντίζουμε οι εγκαταστάσεις των κεντρικών μας γραφείων στο Κορωπί να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτός από γυάλινες επιφάνειες (για φυσικό φως) και φωτισμό LED για εξοικονόμηση ενέργειας, εγκαταστήσαμε το 2022 ένα ηλιακό φωτοβολταϊκό σύστημα στην οροφή του κτηρίου μας. Αυτό μας επιτρέπει να εκμεταλλευόμαστε την ηλιακή ενέργεια και να μειώνουμε την εξάρτησή μας από μη-ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (υδρογονάνθρακες), εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Οι συσκευασίες μας

Οι συσκευασίες μας

Φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να μεταφέρονται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ενώ στρεφόμαστε και στη συνεργασία με εταιρείες που παράγουν προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.