ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι δράσεις μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής, των αξιών και της φιλοσοφίας μας. Έχοντας καταρτήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων με στόχο τον σεβασμό στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, στοχεύουμε στην μακροπρόθεσμη και βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας μας και της κοινωνίας. 

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Οι άνθρωποί μας αποτελούν τον σημαντικότερο μοχλό ανάπτυξης της εταιρείας μας. Προάγουμε την ανοιχτή επικοινωνία, την αναγνώριση και επιβράβευση της συνεισφοράς και φροντίζουμε να διατηρούμε ένα οικογενειακό, φιλικό, σταθερό και ασφαλές περιβάλλον για όλους. 

Μάθε περισσότερα
Υγεία και Ασφάλεια

Υγεία και Ασφάλεια

Η πρόληψη είναι το κλειδί για την διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των ανθρώπων μας. Παρέχουμε σε όλο το προσωπικό: 

 • Ιδιωτική Ασφάλεια 
 • Τεχνικό Ασφαλείας ο οποίος ελέγχει και ενημερώνει μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων το προσωπικό για θέματα ασφάλειας στους χώρους εργασίας 
 • Ιατρό εργασίας για την πρόληψη και έλεγχο της υγείας των εργαζομένων μας 
 • Ψυχολογική υποστήριξη μέσω 24ωρης γραμμής τηλεφωνικής στήριξης σε συνεργασία με ειδικευμένους συμβούλους για όλα τα μέλη της οικογένειας των εργαζομένων μας 
Μάθε περισσότερα
Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση κάθε εργαζομένου. Μεριμνούμε από την πρόσληψή του για την ορθή ενημέρωση των αρχών, αξιών, διαδικασιών και της Εταιρικής μας Κουλτούρας για την εξασφάλιση της ομαλής ένταξης στην εταιρεία μας. 

Εκπαιδεύουμε βάσει των εξειδικευμένων αναγκών κάθε ρόλου και διοργανώνουμε εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό τον εμπλουτισμό γνώσεων, δεξιοτήτων και την ανάπτυξη ταλέντων. 

Μάθε περισσότερα
Σύγχρονο Εργασιακό Περιβάλλον

Σύγχρονο Εργασιακό Περιβάλλον

Διαμπερείς, ανοιχτοί χώροι και διάφανα διαχωριστικά συνθέτουν ένα περιβάλλον υγιούς εργασίας ενθαρρύνοντας τη συνεργασία, την ανοιχτή και ελεύθερη επικοινωνία και την ομαδικότητα. 

Παράλληλα τηρώντας τα πρότυπα ασφαλείας με την εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης και δικτύου πυροσβεστικών φωλιών προσφέρουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. 

Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Φροντίζουμε η εταιρεία μας να συμμορφώνεται με την περιβαλλοντική νομοθεσία και τους εθνικούς κανονισμούς και κύριο μέλημά μας είναι η μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος υπεύθυνα. Το 2020 με την συμβολή του προσωπικού αποφασίσαμε να εντάσσουμε όλες τις περιβαλλοντικές μας δράσεις σε μία κατηγορία που ονομάσαμε Create A new Planet (CAP)

Μάθε περισσότερα
Ανακύκλωση

Ανακύκλωση

Κάνουμε προσπάθεια εξοικονόμησης φυσικών πόρων ανακυκλώνοντας χαρτοκιβώτια, χαρτί, μπαταρίες, μπαταρίες οχημάτων και μηχανημάτων. Διαθέτουμε κάδους ανακύκλωσης σε όλα τα σημεία της εταιρείας και σταδιακά καταργούμε τα πλαστικά μιας χρήσης.

Μάθε περισσότερα
Εταιρικός Στόλος Οχημάτων

Εταιρικός Στόλος Οχημάτων

Το 2021 αντικαταστήσαμε όλο το στόλο οχημάτων της εταιρείας με νέα αυτοκίνητα υβριδικής τεχνολογίας. Τα νέα οχήματα σέβονται το περιβάλλον με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και την αθόρυβη λειτουργία τους συμβάλλοντας στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και στο κίνημα προς μία κοινωνία με χαμηλά ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα.

Μάθε περισσότερα
Πράσινη Ενέργεια

Πράσινη Ενέργεια

Φροντίζουμε οι εγκαταστάσεις των κεντρικών μας γραφείων στο Κορωπί να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτός από γυάλινες επιφάνειες (για φυσικό φως) και φωτισμό LED για εξοικονόμηση ενέργειας, εγκαταστήσαμε το 2022 ένα ηλιακό φωτοβολταϊκό σύστημα στην οροφή του κτηρίου μας. Αυτό μας επιτρέπει να εκμεταλλευόμαστε την ηλιακή ενέργεια και να μειώνουμε την εξάρτησή μας από μη-ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (υδρογονάνθρακες), εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναγνωρίζουμε την κοινωνική μας ευθύνη και προς τους συνανθρώπους μας και την έχουμε εντάξει στις αξίες μας, την κουλτούρα μας και την αποστολή μας. Η συνεργασία μας με φορείς δράσεις μας δίνει την δυνατότητα συνεισφοράς στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 

Μάθε περισσότερα
Νέες Γενιές, το μέλλον της κοινωνίας

Νέες Γενιές, το μέλλον της κοινωνίας

Στηρίζουμε το έργο των παρακάτω φορέων σε δράσεις για το παιδί και την οικογένεια με την προσφορά τροφίμων, προϊόντων καθημερινής χρήσης και οικονομικής ενίσχυσης:

 • Παιδικά Χωριά SOS
 • Το χαμόγελο του παιδιού
 • Hope Genesis
 • Make a Wish
Μάθε περισσότερα
Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες

Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες

Στηρίζουμε το έργο φορέων σε δράσεις για την στήριξη ευπαθών ομάδων συνανθρώπων μας. Από το 2018 έχουμε συμβάλλει με την δωρεά 35.300 προϊόντων και με οικονομική ενίσχυση.

Μάθε περισσότερα
Εθελοντικές Δράσεις

Εθελοντικές Δράσεις

Υλοποιούνται εθελοντικές δράσεις με τη συμβολή των εργαζομένων της εταιρείας μας, με την συγκέντρωση χρηματικού ποσού ή ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό την προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους μας. Μεταξύ άλλων:

 • Η συγκέντρωση μετρητών και ειδών έκτακτης ανάγκης για βοήθεια πολύτεκνων οικογενειών που επλήγησαν από τις πλημμύρες το 2020 στην Εύβοια
 • Η αγορά χάρτινων αστεριών «the star of hope» από το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Make-a-Wish-Greece» για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου μας δέντρου
 • Η Δωρεά εργαζομένων στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2021
 • Η οικονομική βοήθεια στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για κοινότητες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αθήνα το 2021
Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα